Over Schatgravers

john klokgieter over schatgraversHoi, leuk dat je mijn website Schatgravers.nl bezoekt. Ik ben John Klokgieter en mijn hobby en passie is schatgraven met de metaaldetector. Daarnaast vind ik het leuk om websites te bouwen, schrijf ik graag over mijn avonturen met de metaaldetector, over mijn gevonden bodemschatten en ben ik nu zo’n 10 jaar bezig met online marketing. Al deze hobby’s en passies combineer ik tot zowel online als offline concepten. Ik haal hier ontzettend veel plezier en voldoening uit. Ook ben ik veel bezig met non profit projecten en goede doelen.

Metaaldetectie Noord Holland

over schatgravers metaaldetectie noord hollandSinds januari 2021 ben ik een van de mede oprichters van de Facebook community Metaaldetectie Noord Holland. Wekelijks gaan wij samen op pad op zoek naar archeologische bodemvondsten. Hoewel onze naam anders doet vermoeden, zijn we door heel Nederland te vinden. Al deze fantastische avonturen leggen wij ook vast op ons YouTube kanaal.

Elke week doen wij een loting waarin wij 2 vrienden van Metaaldetectie Noord Holland uit onze Facebook community mee op pad nemen. Op deze manier willen wij het voor mensen leuk en toegankelijk maken om deel te nemen aan onze avonturen. En als het weer een beetje mee zit houden we vaak ook nog eens een BBQ tussen de middag.

Lijkt het jou ook leuk om een dagje met ons op pad te gaan? Meld je dan >> hier << aan!

Detectorist doneert 50%

logo kledingmerk detectorist metaaldetectorSinds Juli 2021 ben ik mede eigenaar van het Benelux geregistreerde merk Detectorist. Het viel ons op dat kleding in de metaaldetectie branche voornamelijk gerelateerd is aan groepen/community’s of metaaldetector merken. Zo ontstond het idee om een neutraal merk in de markt zetten. Onze slogan Finally, a brand for us all zegt genoeg.

Wij doneren 50% van elk verkocht artikel aan KiKa en Pink Ribbon. Door het kopen van producten van Detectorist wordt je dus automatisch donateur en ambassadeur van Detectorist, Pink Ribbon en KiKa. Een ontzettend mooi initiatief waar wij graag ons steentje aan bijdragen.

Meer weten? Ga naar www.detectorist.nl

SAR Nederland – Search And Rescue

over schatgravers sar nederlandNaast mijn bovengenoemde werkzaamheden ben ik tevens aangesloten bij SAR Nederland.  SAR wordt door hulpdiensten ingezet bij diverse calamiteiten, zoals persoonsvermissingen. Er zijn diverse expertises aanwezig, zoals drones, quads, linie lopers, bikers en sonar boten. Ik maak onderdeel uit van het metaaldetectie team binnen SAR. Daarnaast biedt ik commerciele ondersteuning voor de organisatie.

sar metaaldetectie team

www.SARNederland.nl