Disney Plus Gratis Proefperiode?

Je bent hier waarschijnlijk gekomen omdat je een manier zoekt om gratis naar Disney Plus te kijken. Voordat Disney Plus in Nederland gelanceerd werd in november 2019, kon iedereen Disney Plus twee maanden gratis uitproberen. Hier werd uiteraard massaal gehoor aan gegeven. Het was ook de moeite waard, want heel veel populaire Disney-films zoals Aladdin, Jungle Book en Belle en het Beest waren al te bekijken. Na deze testfase, toen Disney Plus officieel van start ging, kon je Disney Plus nog steeds gratis kijken. Dit kwam omdat Disney een gratis proefperiode van zeven dagen had voor nieuwe abonnees. Je had de mogelijkheid om je te abonneren en je abonnement direct weer op te zeggen. Vervolgens kon je een week lang gratis Disney Plus kijken.

Op 19 juni 2020 trok Disney echter de stekker uit de gratis proefperiode. Het is nu dus niet meer mogelijk om Disney Plus gratis te bekijken. Wel kan je twee maanden gratis kijken als je een jaarabonnement afsluit. Klik hier voor meer informatie.

Je kan Disney Plus op vier verschillende apparaten tegelijk kijken op één account. Dat betekent dat er in principe met vier personen tegelijk gekeken kan worden. Daarnaast kunnen er per abonnement zeven profielen aangemaakt worden. Voor elk profiel kan een Disney-avatar gekozen worden en wordt er een kijklijst bijgehouden.

Zonder Wi-Fi toch je film of serie af kijken? Dat kan! Als Disneyplusser heb je toegang tot een onbeperkt aantal downloads, om deze op een later tijdstip (ook als je offline te kunnen bekijken. Je kunt op maximaal tien apparaten tegelijk downloads opslaan.